OGIBiz Website

Menu
2819753
Banner
2821009
Main Description
2845791

Οι πόρτες που κατασκευάζουμε είναι υψηλής αντοχής,
μονόφυλλες ή δίφυλλες, ανοξείδωτς ή σιδερένιες για οποιαδήποτε χρήση.
Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς και το χώρο σας ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα:

Horizontal Image Area
2868393
  • Απλές
  • Ασφαλείας,
  • Μεγάλες συρώμενες,
  • Γκαραζόπορτες,
  • Πόρτες αποθήκης,
  • Πόρτες δωματίων,
  • Πόρτες με περίφραξη,
  • Πόρτες με παραθυρα σε αναρίθμητα σχέδια.
Vertical Image Area
2845793
 
 
Vertical Image Area
2845792
 
 
Main Description
2868399

5+1 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως γίνεται, σε μια συντηρητική από άποψη κατανάλωσης αγορά σαν τη δική μας, ένα νέο υλικό σαν το αλουμίνιο να κερδίσει τόσο γρήγορα ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της αγοράς κουφωμάτων και πορτών;
Η απάντηση είναι σχετικά απλή:
κρίνοντας με βάση την αισθητική, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, το αλουμίνιο είναι μακράν η καλύτερη επιλογή τόσο για τους κατασκευαστές, όσο και για τους ιδιοκτήτες.
Απαράμιλλη Μόνωση
Τα κουφώματα και τα πάνελ αλουμινίου νέας γενιάς, καθιστούν πλέον τις πόρτες εισόδου την απόλυτη ασπίδα ηχομόνωσης και θερμομόνωσης – και, συνεπώς, την καλύτερη εγγύηση οικονομίας – για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, ειδικά όταν συνδυάζονται με κρύσταλλα και μονωτικά παρεμβύσματα αντίστοιχης ποιότητας.
Αυτή τη στιγμή, στην ευρωπαϊκή αγορά, οι τυπολογίες Supreme και Smartia της Alumil έχουν κατορθώσει να ανεβάσουν τον πήχη στον τομέα της μόνωσης σε δυσθεώρητα ύψη και, το κυριότερο, σε προσιτή για τον καταναλωτή τιμή.
Το αλουμίνιο
πληροί όλες τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των μηχανικών και των αρχιτεκτόνων όσον αφορά την αντοχή και τη θωράκιση ενός χώρου από εξωτερική παραβίαση.
Ας δούμε γιατί:
Πρώτα από όλα, το αλουμίνιο δεν καίγεται και, συνεπώς, κατατάσσεται στα άκαυστα στους καταλόγους υλικών πυραντοχής.
Πράγματι, τα κράματα αλουμινίου τήκονται σε θερμοκρασίες άνω των 650 βαθμών Κελσίου, εφόσον το υλικό παραμείνει στη φωτιά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μολονότι αυτή του η ιδιότητα ίσως μοιάζει με μειονέκτημα, οι ειδικοί διαφωνούν. Τα πάνελ και τα φύλλα αλουμινίου που χρησιμοποιούνται για πόρτες και οροφές σε οικιακούς αλλά και βιομηχανικούς χώρους μπορούν να σχεδιαστούν με τρόπο τέτοιο ώστε, σε περίπτωση μεγάλης πυρκαγιάς να επιτρέψουν στον καπνό και την έντονη θερμότητα να διαφύγει από το εσωτερικό του κτιρίου, γεγονός που αποσυμφορίζει τη θερμοκρασία στο σκελετό του και διευκολύνει σημαντικά τις προσπάθειες κατάσβεσης.
Ως αποτέλεσμα, ο σκελετός του κτιρίου μπορεί να διασωθεί, και συνεπώς το κτίριο είναι επισκευάσιμο, όσο εκτεταμένες κι αν είναι οι ζημιές. Επίσης, το αλουμίνιο, όταν τήκεται, δεν παράγει τοξικά αέρια, προστατεύοντας έτσι τους ενοίκους από πνευμονική δηλητηρίαση. Τέλος, το ελαφρύ του βάρος επιτρέπει την τοποθέτηση εξαιρετικά βαρέων τζαμιών, για μεγαλύτερη προστασία και αντοχή σε εξωτερικές επιθέσεις.
Αξεπέραστη Ανθεκτικότητα Το αλουμίνιο έχει πραγματικά τεράστια διάρκεια ζωής ως υλικό, καθώς μπορεί σχεδιαστικά να προσαρμοστεί σε περιοχές τόσο με πολύ υψηλές όσο και με χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Εφόσον δεν τραβά υγρασία, μια πόρτα εισόδου από αλουμίνιο δεν θα διογκωθεί, δεν θα συρρικνωθεί, ούτε θα εμφανίσει ραγάδες στην επιφάνειά της, όπως το ξύλο ή το πλαστικό. Παράλληλα, κράματα αλουμινίου με μαγνήσιο, μαγγάνιο και πυρίτιο φημίζονται για την τρομερή μηχανική τους αντοχή που συνδυάζεται με εξαιρετική συμπεριφορά σε ακραίες καιρικές συνθήκες, τόσο σε ορεινές περιοχές, όσο και σε παράκτια θέρετρα.
Αυτομάτως, τα ιδανικά αυτά χαρακτηριστικά μειώνουν στο ελάχιστο τις ανάγκες συντήρησης της πόρτας.
Προσαρμοστικότητα
Η τεράστια γκάμα εφαρμογών, που βασίζεται στην τρομερή ευελιξία και προσαρμοστικότητα του αλουμινίου, μας παρέχει πλέον τη δυνατότητα να το διαμορφώσουμε σε αναρίθμητα διαφορετικά στιλ, από ρετρό και vintage, έως φουτουριστικά και μοντέρνα. Το ότι μπορούν να βαφτούν σε οποιαδήποτε απόχρωση (και σε διαφορετικούς βαθμούς στιλπνότητας) προφανώς βοηθά! Είτε μέσω ηλεκτροστατικής βαφής, ανοδίωσης (για πιο μεταλλική αίσθηση) ή και μέσω βαφής απομίμησης ξύλου, είναι αδύνατον να μην πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.
Εξίσου ευέλικτο
αποδεικνύεται το αλουμίνιο όσον αφορά τη διαμόρφωση του σχήματός του. Η δυνατότητα καμπύλωσης, κοπής και διάτρησης, οι τεχνικές συγκόλλησης και διέλασης και, συνεπώς, η δυνατότητα ενσωμάτωσης διαφόρων εξαρτημάτων, καθιστά το εύρος σχεδίων και προδιαγραφών απλά ατελείωτο.
Φιλικά προς το Περιβάλλον
Τέλος, το αλουμίνιο είναι βασικά φυσικό υλικό, 100% ανακυκλώσιμο, με μηδενικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία αλλά και το περιβάλλον.

Main Description
2845795
ΔΕΙΤΕ
ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 
Vertical Image Area
2868203
Επικοινωνία:

 
 Διεύθυνση: Κάστορος 74, Πειραιάς

 Email: dimas8@otenet.gr

 Τηλέφωνο: 2104633012

Μενού:


◊ Αρχική

◊ Reviews

◊ Προφίλ

◊ Επικοινωνια

◊ Shop

Τοποθεσία:

 
 

Footer
2819782