OGIBiz Website

Main Description
2819752
 
Menu
2819753
Banner
2821008
Horizontal Image Area
2868430

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε μεταλλικές σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Η εταιρία Ιnox Dimas εξειδικεύεται, στην κατασκευή και στη διαμόρφωση μεταλλικών σκάλων οι οποίες κατασκευάζονται με βασικό γνώμονα την εξασφάλιση σταθερότητας, άνεσης και ασφάλειας κατά τη χρήση της.

Επιπλέον, οι σιδερένιες σκάλες έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν δημιουργούν κατά τη χρήση τους ενοχλητικούς τριγμούς.

Η τεχνογνωσία μας πάνω στο αντικείμενο της σιδηρουργικής, την οποία φροντίζουμε να διευρύνουμε συνεχώς μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες κατασκευές, που μπορούν να ανταποκριθούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις, και για αυτό υπάρχει συχνή συνεργασία με αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς.

Η σκάλα αποτελεί έναν ιδιαίτερο σχεδιαστικό στοιχείο σε μια κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο που πέρα από την λειτουργικότητά της συμβάλλει σημαντικά στην διαμόρφωση το ύφος και του χαρακτήρα της. Προορισμό έχει την εξυπηρέτηση του ανθρώπου, να μπορεί δηλαδή να την χρησιμοποιεί με σχετική άνεση και ασφάλεια, καταβάλλοντας τη λιγότερη μυϊκή δύναμη.

 

Banner
2868431
Horizontal Image Area
2868432

Ελικοειδείς, ευθύγραµµες, κρεµαστές...
Όσον αφορά στην κατασκευή µιας σκάλας, οι επιλογές είναι αµέτρητες. Μπορείτε, όµως, να εντοπίσετε εκείνη που ταιριάζει στο δικό σας χώρο, ρίχνοντας το κέντρο βάρους στο σχέδιο και στα υλικά κατασκευής.

Αποτελεί ένα από τα πιο επιβλητικά στοιχεία στη διαµόρφωση του εσωτερικού µιας κατοικίας.
Συµµετέχει στη γενική εικόνα και επηρεάζει µε το στιλ της την αισθητική άποψη του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Το ζητούµενο για την κατασκευή µιας σκάλας είναι η σχεδιαστική ευελιξία και η ασφάλειά της.
Ως προς το σχέδιο, πρέπει να δένει αρµονικά µε τις αρχιτεκτονικές γραµµές της κατοικίας. Ως προς την ασφάλειά της, καλό είναι να ληφθούν υπ' όψη τα γεωµετρικά της µεγέθη, δηλαδή το ανάπτυγµα και η κλίση της, αλλά και το ύψος και το µήκος των πατηµάτων της. Αν και τα µεγέθη αυτά υπολογίζονται από την εταιρεία μας Inox Dimas που έχει 20ετή εμπειρία στο χώρο κατασκευής μεταλλικών κατασκευών, καλό είναι να γνωρίζετε κι εσείς ποιές είναι οι ιδανικές διαστάσεις τους, έτσι ώστε να µπορείτε να ελέγξετε τη λειτουργικότητα της κατασκευής.
Για να επιλέξετε εκείνη που θα συνδέει µε τον καλύτερο τρόπο τα διαφορετικά επίπεδα της κατοικίας σας, θα πρέπει να συνεκτιµήσουμε παράγοντες όπως το ύψος κάθε επιπέδου, το υλικό κατασκευής της σκάλας, τη χρήση της, τη θέση της στην κατοικία και –ασφαλώς– το κόστος της.

Horizontal Image Area
2868434

Όσον αφορά στα υλικά κατασκευής µιας εσωτερικής σκάλας, υπάρχει µεγάλη ποικιλία στην αγορά η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε την πιο σωστή επιλογή, ανάλογα µε την επίπλωση και τα υλικά που ήδη έχουν χρησιµοποιηθεί για τη διακόσµηση του σπιτιού, του γραφείου της επιχείρησής σας.

Ως αναφορά την ασφάλεια, την αισυητική, την αντοχή και την μηδαμινή συντήρηση η λύση είναι μια.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΚΑΛΑ.

Οι µεταλλικές σκάλες διακρίνονται σε αρχιτεκτονικές, φορητές, αλουµινίου και πτυσσόµενες. Οι εσωτερικές σκάλες από ίνοξ είναι συνήθως τα µεγαλύτερα γλυπτά εσωτερικού χώρου των κτισµάτων. Μπορούν να προσανατολισθούν κατά βούληση, µπορούν να συνεργαστούν µε όλα τα σχήµατα πατηµάτων (ορθογώνια, τριγωνικά, τραπέζια, αντίστροφα) και, ως εκ τούτου, µπορούν να είναι κυκλικές, ευθύγραµµες, µικτές, όπως και αξονικές ή ελικοειδείς. Το ίνοξ µπορεί να εγγυηθεί τη διάρκεια για τις µηχανικές και τις ανοξείδωτες ιδιότητες µιας σκάλας, είτε αυτή είναι σκάλα εσωτερικού χώρου είτε εξωτερικού.
Οι ανοξείδωτες µεταλλικές σκάλες δεν τρίζουν, είναι αθόρυβες, είναι καθαρές και φωτεινές, δεν έχουν ηµεροµηνία λήξης, θέλουν ελάχιστη ή καµία συντήρηση, είναι ισχυρές και έχουν διάρκεια στο χρόνο.
Banner
2868433
Horizontal Image Area
2868444

Οι σκάλες κατασκευάζονται από σίδηρο ή χάλυβα.
Ο σχεδιασμός ποικίλει σε κάθε κατασκευή.
Ανάλογα το που θα τοποθετηθούν δηλαδή εάν είναι εξωτερικές ή εσωτερικές χρησιμοποιούνται και τα ανάλογα υλικά.
 
Όταν το μέταλλο έρχεται σε επαφή με τις καιρικές συνθήκες (βροχή-υγρασία-άνεμο), τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή πρέπει να είναι βαρέως τύπου και σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται γαλβανιζέ σίδηρο.

Οι εσωτερικές σκάλες μπορούν να επενδυθούν με ξύλο ή γυαλί ή μάρμαρο.
Οι εξωτερικές σκάλες είναι ιδιάζουσα κατασκευή.

Άλλο στοιχείο είναι τα κιγκλιδώματα και η κουπαστή.
Ανάλογα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, εσωτερικά και εξωτερικά τα κιγκλιδώματα αποτελούν το χαρακτηριστικό στοιχείο διακόσμησης.

Για την ασφάλεια των χρηστών τα κιγκλιδώματα δεν πρέπει να είναι πολύ αραιά.
Θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην χωράει το κεφάλι ενός μικρού παιδιού όταν αναφερόμαστε σε σκάλες κυρίως  εξωτερικού χώρου κατοικών.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες συνδυασμών υλικών και σχεδίων όπως το ξύλο, το σφυρήλατο μέταλλο, αλλά και ο ανοξείδωτος χάλυβας (INOX).

Η κουπαστή θα πρέπει να έχει τέτοιο σχήμα ώστε να εξασφαλίζει το σωστό πιάσιμο του χεριού και να ακολουθεί την κλήση της σκάλαςκαθώς και να έχει λεία επιφάνεια ώστε να διευκολύνει την κατάβαση.

Main Description
2868445
ΔΕΙΤΕ
ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

 
Vertical Image Area
2868202
Επικοινωνία:

 
 Διεύθυνση: Κάστορος 74, Πειραιάς

 Email: dimas8@otenet.gr

 Τηλέφωνο: 2104633012

Μενού:


◊ Αρχική

◊ Reviews

◊ Προφίλ

◊ Επικοινωνια

◊ Shop

Τοποθεσία:

 
 

Footer
2819782